Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

Wayne’s World 2 (1993)

Som manusförfattare/filmare tänker Mike Myers som en komiker: Gör rutinen igen, lägg till några skämt, trimma några andra, var inte rädd för att använda samma material igen eftersom många inte hörde skämtet. första gången. Detta gör Wayne’s World 2 till en något urvattnad uppföljare, mer omotiverat spoofig och inte lika fokuserad i tonen eller solid i formen som den första, med en större budget vet den inte vad den ska göra av… men den fungerar helt enkelt där det räknas. Exakt samma process följdes i The Spy Who Shagged Me. Ack, dessa är bräckliga nöjen; det fanns ingen tredje Waynes värld, för se Goldmember. Extra eloge till Jurassic Park-parodin (med vattenglaset och allt). Det skiljer inte ens sex månader mellan filmerna så det var snabbt gjort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *