Nio månader (Nine Months, 1995)

Den här filmen borde vara sämre. Jag har sett den för många gånger, jag vet inte ens varför. Eller jo, det gör jag faktiskt: Det finns några scener med Robin Williams som rysk förlossningsläkare som är… I think term is hoot! Jag tycker också att Jeff Goldblum är lätt förtjusande i rollen som melankolisk konstnärskille vars barnlösa playboyliv är en knappt fungerande fasad. Tom Arnold och Joan Cusack spelar maniska föräldrar och av någon anledning får de mig att skratta. Det finns en riktigt rolig scen där Tom och Hugh misshandlar draken Arnie i en leksaksaffär. Allt detta är sidosaker, märk väl; hela huvudhistorien är väldigt irriterande och töntig. Dessutom är egentligen alla dessa karaktärer gräsliga, så det är verkligen en film som (delvis) fungerar trots sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *