📼 The Caller (1987)

The Caller (1987)

Kvinna som verkar bo i stugan från Evil Dead accepterar när Malcolm McDowell knackar på dörren en mörk kväll och säger att han måste använda telefonen för att han har bilproblem (för helvete människa, ring polisen!!!!) De försöker därefter prata varandra till döds; faktiskt går hela filmen ut på att de ska ta reda på vilka de är och vad filmen handlar om. Pretentiösa och otroligt ansträngda dialoger med en hej kom och hjälp mig-final som ger filmen en ”mening” som förklarar idiotin med mer idioti. Detta är absolut en raritet – bara utgiven i Sverige på VHS på 80-talet, då under titeln Besökaren – och man kan tycka den har en mysig känsla. Däremot är det svårt att tro att manusförfattaren var nykter.

1987 USA 97 min. färg/35mm/1.85:1. R: Arthur Allan Seidelman. S: Malcolm McDowell, Madolyn Smith (Madolyn Smith Osborne). Blu-Ray från Vinegar Syndrome släpptes i höstas.


Ett svar till ”📼 The Caller (1987)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *