Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

6 Underground (2019)

Ryan Reynolds är miljardär som leder en grupp skendöda figurer som på egen hand åker jorden runt och har ihjäl ondingar, i det här fallet diktatorn för ”Turgistan”. Säga vad man vill om Michael Bay, han var en gång i tiden en förgångare för sin tids mainstreamfilm – nu har han blivit en ”gammelmansregissör” som, medan han försöker göra sin egen Fast and the Furious/Mission: Impossible/The Expendables fastnar i sina egna hjulspår från 90-talet; ingen som helst story, men buller och bång som häpnadsväckande nog känns daterat i jämförelse med vad man väl då får kalla Marvelfilmernas ”personlighet”. Samtidigt går intrigen att följa rent visuellt, så man kan inte säga att detta är en av Bays sämre. Distribuerad av Netflix med hoppet att skapa en ny filmserie. Så blev icke fallet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *