Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

Dödsmaskinen (Silent Rage, 1982)

Koko mördare tas av daga men väcks till liv igen av slemmiga vetenskapsmän – nu har han övermänskliga krafter och den ende som kan stoppa honom är… Chuck Norris! Torftigt Halloween-plagiat som råkar ha Norris i huvudrollen – vi får en fantastiskt meningslös barfight någonstans i mitten, en idiotisk ”fight” i slutet och en totalt onödig upptakt med Ron Silver som den gode av vetenskapsmännen – en av de andra spelas för övrigt av musikern William Finley från Phantom of the Paradise! Ingenting verkar ha något att göra med någonting alls här. Trögt nattsudd. Ännu tråkigare hade den svenska biopubliken som fick se en 9 minuter censurerad version när det begav sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *