Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

Cahoots (2001)

Nonsenshistoria inspelad på nollbudget om någon form av värsting (Keith Carradine) som stiftar bekantskap med sin stadgade gamla barndomsvän (David Keith) vilket dennes fru ogillar. Bisarra, vagt Tarantinoinspirerade intrigsvängningar kommer på tal om ingenting medan samma scen mellan usla Carradine och Keiths upprepas om och om igen. Tjecken Jan Tříska gör en lysande bisarr kokoskurk – en sorts pervers gangster – men det är till ingen nytta här. Att det taffliga eländet spelades in på video gör inte saken bättre – detta är bara ”independent” så tillvida att det frigör sig från allting man skulle vilja ha i en film. Tilltänkt regidebut från en av skådisarna från TV-serien ”A-Team”, men denna film blev faktiskt inte ens distribuerad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *