Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

Uncle Kent 2 (2015)

Inte en människa såg Joe Swanbergs Uncle Kent så huvudpersonen och titelfiguren Kent Osborne bestämmer sig för att försöka få en uppföljare gjord. Swanberg själv tackar nej men kanske Osborne kan pitcha idén på Comic Con? En hake är singulariteten och möjligheten att världen när som helst går under. Det finns en anledning till varför man världen behöver totalt chosefria nollbudgetkomedier av det genuina indieslaget och länge är den här tramsiga filmen underhållande. Tyvärr vet den inte riktigt var, eller hur, den ska ta slut… om det nu spelar någon roll. Förtexterna informerar oss om att Swanberg regisserade filmens första tolv minuter. Nej, jag såg inte ettan heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *