Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

Shotgun Wedding (2022)

Skräpig dussinkomedi där brudparet Jennifer Lopez och  Josh Duhamel får ett problematiskt bröllop på en paradisö eftersom pirater intar ön och börjar ta gisslan. Man kan nästan bli nostalgisk över den är tunna och för långa filmen, eftersom det stela manuset påminner om någon dålig high pitch-komedi från 90-talet. Men bara nästan. Skådespelarna är tappra. Skulle ha gått på bio men köptes av Amazon och debuterade på Internet. Tack och lov, för förr i tiden behövde man utstå sådana här filmer på bio. Med det sagt har filmen fått onödigt mycket skit. Filmer som dessa har alltid gjorts, och denna hade förmodligen tjänat en del pengar på bio. Vanligt folk verkar gilla den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *