Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

Judgment Night

Småbarnspappa (Emilio Estevez) hänger med två ogängade kompisar och sin strulige bror till en boxningsmatch. På vägen dit kör de vilse och hamnar i ett tufft område där de snart jagas av samvetslös skurk (Dennis Leary). Den ologiska storyn kan försvaras med regissören Stephen Hopkins intuitiva förståelse för drömlogik – den här filmen har en surrealistisk prägel som gör den ganska spännande och fascinerande, åtminstone i marginalen. Helheten dras ner av ett karaktärslöst b-filmsmanus och för otrimmad klippning; filmen ligger alldeles för nära tvåtimmarsstrecket för att helhjärtat rekommenderas. Men genrefans bör definitivt ta en titt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *