View from the Top (2003)

En till dussinkomedi om flygplan efter 9/11, samt ett fall av Miramax som känner till Spielbergs schema (detta är uppenbarligen gjort för att åka snålskjuts på Catch Me If You Can). Det är en otroligt medioker komedi, men någonstans på vägen började jag tycka om den lite grann och jag är inte helt säker på varför. Kanske har den ett tillräckligt enkelt budskap för mig som lärare: Om du pluggar till provet kommer du att klara det! Skådespelarna är också roliga, med Gwyneth Paltrow på luftig autopilot (sorry) och Mike Myers som stjäl varje ögonblick han kan, plus ett gediget kärleksintresse i Mark Ruffalo i sin ”jag övervägde att sluta som skådis innan jag fick rollen i Zodiac”-era. Blooperrullen är föga överraskande full av Mike Myers. Dessutom har George Kennedy en cameo, för finns det ett flygplan måste han vara ombord, antar jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *