The Hunted (1995)

Jag ville att detta skulle vara den perfekta filmen att se i en dubbel efter Blodröd sol och i 20 minuter var det precis det. Christopher Lambert, lika dumfånig som alltid, spelar en affärsman i Japan. Han träffar en mystisk kvinna (Joan Chen). Allt är inte vad det verkar. Det hela är väldigt ”Vertigo Arrigato”.

Men så visar det sig att det faktiskt är en konstig ninjafilm vi ser på. Lambert dras in i en gammal fejd mellan två klanledare och hux flux byter filmen huvudperson och konflikt. Lambert fastnar som comic relief och vit publikförmedlare. Trots många försök till fånig humor innehåller filmen civilt blodbad på ett bullet train och allmänna galenskaper. Handlingen är hyfsad men att kalla filmen rörig är en underdrift.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *