A Taste of Flesh (1967)

Äntligen, efter ett halvdussin filmer som denna, trollar Doris Wishman fram någon sorts historia att berätta. Detta är en mjukporrig version av Frank Sinatra-filmen Attentatorn från 1954. Handlar om ett par lättklädda lesbianer som får oväntat besök i form av två professionella lönnmördare som ska mörda en utländsk premiärminister (trots att de ser ut som ett par helt vanliga raggare). En amatörmässig tutt- och knasfest, som alla Wishmans filmer, men denna har faktiskt en story – den bärs också upp av suggestivt foto och musik som skapar många vagt surrealistiska ögonblick, bland annat genom ett par dans- och drömsekvenser och lite oväntade närbilder. Låter inte som mycket, men vad ska man säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *