Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

My Brother’s Wife (1966)

En till ”roughie” från Doris Wishman. I denna går saker dåligt för den uttråkade hemmafrun June Roberts när hon blir ihop med sin makes bror, en fifflande dynghög. Så vid det här laget förstår vi att Wishman bara är intresserad av att skådespelarna ska ta av sig kläderna ibland, men trots total teknisk misär har den här filmen mycket mer story och dialog än de tidigare; man kan till och med ha lite roligt med, på grund av den knasiga klippningen och de komiskt tröga dialogerna. Som när Roberts konstaterar för sin älskare Sam Stewart (som ser exakt ut som Timothy Carey, som var med i många b-filmer som framstår som stora A:n i jämförelse med det här): ”I love you so much, Frank, I can’t live without you!” Han svarar som JFK utan minsta inlevelse: ”IIIIIIII love you.” Kul.

Ett svar på ”My Brother’s Wife (1966)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *