Gräsklipparmannen 2 (Lawnmower Man 2: Beyond Cyberspace, 1996)


Den första filmen var en förfärlig röra, så man är tacksam för att Gräsklipparmannen 2 försöker vara mer av en äventyrsfilm i matinéstuk. Austin O’Brien (den enda skådespelaren kvar från första filmen) är framtidshacker som tillsammans med forskargurun Patrick Bergin måste stoppa hjärnpumpade Matt ”jag vill vara Jim Carrey” Frewer från att ta över världen via cyberspace. Tja, det börjar åtminstone okomplicerat. Sedan kör trådarna ihop sig och allt blir en enda röra – som den första filmen, alltså, bara mer urvattnat och patetiskt. Det är inte en av de sämsta filmer som någonsin gjorts – av någon anledning har denna det anseendet – men den är inget att ha heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *