Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

Deadware (2022)Den här post-found-footage-rysaren utspelar sig 1999 och vill få oss att tro att den handlar om två bekanta som på varsin sida av Atlanten videochattar tillsammans. De hittar ett läskigt onlinespel (för de skärmdelar också) som snart visar sig innehålla läskiga överraskningar för dem.

Hade det varit 2009? För all del. Men 1999. Alla som var med när det begav sig vet att tanken på sådan här teknik anno milleniebugg är befängd.

Ändå är filmen (trots detta) trovärdig ett tag. Men det visar sig snart att storyn inte är speciellt genomtänkt och trots att den bara vill skrämmas så verkar filmen inte ha listat ut hur den ska gå till väga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *