Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

Måndag 6/6 2022

Definitionen av snålhet är naturligtvis att inte bjuda gäster på mat. Det näst mest komiska med den lilla situationen är reaktionen från andra länder; tanken att låta gäster sitta och svälta är direkt provocerande för många människor, direkt sjuk, på en rent komisk nivå. Men det allra mest komiska är såklart alla svenska kommentoholister som måste tjura och osa om saken. Som om det gick att på något sätt säga att snålhet i själva verket inte är snålhet. Eller att om det nu är snålt så är det också en snålhet att, av någon anledning, vara stolt över. Ingenting är mer tragiskt än att se den stackars svensken försöka försvara sig själv. Det blir liksom alltid samma intellektuella ärtsoppa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *