Mördartomaterna anfaller (1978)

Med tanke på hur komplicerat och tidskrävande det är att faktiskt göra en film är det ett under att människor faktiskt lyckades dra hela detta projekt övermållinjen. Tanken är att det ska vara en b-film som hyllar b-filmer; på 70-talet var det väldigt poppis att göra det och tjommarna som gjorde den här filmen tyckte uppenbarligen att den lilla studentikosa hiten Kentucky Fried Movie verkade lukrativ. Med en titel som Attack of the Killer Tomatoes tog de sig in i på var och varannan b-filmsfestival varpå deras ruttna rulle blev oförtjänt översedd. Ja, visst är det absurt att tänka sig att tomater skulle vilja äta människor och ta över världen. Du behöver inte titta på den här genuint talanglösa filmen för att förstå det skämtet (vilket är det enda skämt filmen har). Tanken är att missta allt för något som är så dåligt att det är bra. Tyvärr försöker filmen också vara komisk. Filmer som är så dåliga att de är bra behöver inte anstränga sig så här mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *