Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

đŸ“Œ They (2002)

They (2002)

Bröderna Weinstein mĂ„ste ha vetat att The Ring skulle bli en hit detta Ă„r (2002) för hĂ€r har man dammat av och skrivit om nĂ„got gammalt refuserat manus frĂ„n grunden; skickat ner stoffet till mellanchefer som organiserat ihop denna tekniskt habila men totalt ospĂ€nnande skrĂ€ckfilm, för att desperat konkurrera för konkurrensens skull. För att spara varje öre har man anlitat överspelade amatörskĂ„despelare och bara för att lura folk sĂ„ gott det gĂ„r har man köpt in Wes Cravens affischnamn (om man inte redan Ă€gde det) via PR-titeln ”Wes Craven Presents They”. För att vara presentatör Ă€r han vĂ€ldigt svĂ„r att se, Ă€ven om storyn trött plagierar Terror pĂ„ Elm Street (med mera). Det hĂ€r Ă€r vad man fĂ„r nĂ€r man strosar ner i nĂ„gon mörk bakgata i Hollywood.

2002 USA/KANADA 89min. fÀrg/35mm/2.35:1. R: Robert Harmon. S: Laura Regan, Marc Blucas, Ethan Embry, Dagmara Dominczyk, Jon Abrahams, Alexander Gould, Desiree Zurowski, Mark Hildreth, Jonathan Cherry, Peter LaCroix, Jessica Amlee, Jay Brazeau, L. Harvey Gold, David Abbott, Jodelle Ferland.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *