Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

đŸ“Œ Nowhere to Run (1993)

Nowhere to Run (1993)

Även en alldeles tip-top och prima Van Damme hade inte tid med sĂ„dant tjafs som karriĂ€rtoppar. Han skyndade sig mot dekisstadiet med denna mĂ€rkligt avslagna b-film; han spelar fĂ„nge som rymmer frĂ„n en fĂ€ngelsetransport och fĂ„r sova i ensammamman Arquettes lada. Kabel TV-romans uppstĂ„r medan korrupta smĂ„pĂ„var, som vill köpa ut henne, fĂ„r en och annan spark i skallen av musklerna frĂ„n Bryssel. Med Joss ”diplomatic immunity” Ackland och Ted ”Buffallo Bill” Levine som skurkarna. En extremt puttrande köttgryta med mycket sublimt denim- och khakimode ĂĄ la 1993, det perfekta ingenmanslandet precis mellan 80- och 90-tal. Faktiskt Ă€r fĂ„ filmer mer 1993 Ă€n denna, möjligen RĂ€dda Willy.

1993 USA 94 min. fÀrg/35mm/1.85:1. R: Robert Harmon. S: Jean-Claude Van Damme, Rosanna Arquette, Kieran Culkin, Ted Levine, Joss Ackland, Tiffany Taubman, Edward Blatchford, Anthony Starke, Allan Graf, Leonard Termo.


LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *