Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

🔅 Sommartider 2019

Sommartider pÄ den hÀr sidan brukar betyda att jag drar ner aktiviteten till ett ganska behagligt nÄgon-text-i-veckan-hum, och ingen bör förvÀnta sig nÄgon superaktivitet.

I Ă„r verkar det som att sommaren börjat redan i maj – jag har bara inte tĂ€nkt pĂ„ det. Eller sĂ„ Ă€r det möjligt att sommaren pĂ„gĂ„tt hela 2019, ett Ă„r som för mig handlat om en hel del saker förutom att skriva om film. DĂ€rför kommer sommaren sĂ€rskilt lĂ€gligt nu. Förra Ă„ret konstaterade jag att tiden var knappare Ă€n förr, men nu inbillar jag mig ingenting. Som jag tidigare konstaterat kommer sidan alltid finnas, men jag och Videosöndag har ett litet seven year itch nu och jag vet inte helt hur saker kommer se ut i höst. För att inte tjata mer om saken nĂ€mner jag det hĂ€r nu, for the record.

Under sommaren kommer jag publicera biosomrar 1999, Lois Weber-texter, Tre kronor och det pick och plock jag kĂ€nner för i övrigt. Jag ska försöka hĂ„lla det till Ă„tminstone en uppdatering i veckan, men vi fĂ„r se. Typiskt sett kommer nĂ„gra veckor med total stiltje – men det var pĂ„ tiden dĂ„ jag faktiskt behövde en paus. Nu börjar hela livskartan sakteligen ritas om – nĂ€r nya rutiner randas ska Ă€ven sidan fĂ„ en tydligare rytm.

Tills dess dock, till de som fortfarande tittar in, see you around.

/ F

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *