Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

đŸ“Œ Bullwhip Griffins Ă€ventyr eller guldfeber (1967)

mini3star

Otypiskt rolig gammal familjefilm frÄn Disney. McDowall spelar Àrketorr butler som följer med en mycket ung arvtagare (lillgamla Russell, som lÄter som en tioÄrig John Wayne) till vilda vÀstern, dÀr han mÄste lÀra sig att rallarfajtas och grÀva guld. Lite lÄng men samtidigt harmlös, fÀrgstark, full med fÄnig humor och ett par roliga (mycket daterade) specialeffekter.

The Adventures of Bullwhip Griffin. 1967 USA 108 min. fÀrg/35mm/1.66:1. R: James Neilson. S: Roddy McDowall, Bryan Russell, Suzanne Pleshette, Karl Malden, Harry Guardino, Richard Haydn, Hermione Baddeley, Liam Redmond, Cecil Kellaway, Joby Baker, Mike Maurki, Alan Carney, Parley Baer, Arthur Hunnicutt, Dub Taylor.


<- Bullitt.
-> Bully.

försökigen

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *