Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

đŸ“Œ Warlock (1989)

mini3star 

UtmĂ€rkt okomplicerad underhĂ„llning om en ond trollkarl (Julian Sands) som tar sig frĂ„n 1600-talet till modern tid medan hjĂ€lten Richard E. Grant följer efter för att stoppa ondingens jakt pĂ„ en gammal ”djĂ€vulsbibel”. Vad som verkar vara en typisk, 80-talssunkig version av Terminator (typ Highlander) visar sig vara betydligt mer legitim – roliga skĂ„despelare, insisterande story, perfekt tempo, mysiga effekter och överlag inget att klaga pĂ„. TvĂ„ uppföljare, varav en gjordes direkt till video, och det Ă€r inte garanterat att detsamma gĂ„r att sĂ€ga om dem.

1989 USA 103 min. fĂ€rg/35mm/1.85:1. R: Steve Miner. S: Julian Sands, Richard E. Grant, Lori Singer, Mary Woronov, Kevin O’Brien, Richard Kuss, Allan Miller, Anna Levine, David Carpenter, Kay E. Kuter, Ian Abercrombie, Kenneth Danziger, Art Smith, Robert Breeze, Frank Renzulli. 3/5 6/10. 2019.

försökigen

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *