đŸ“Œ Den ovillige fundamentalisten (2012)

mini3star

Intressant, om Àn lite forcerad dramathriller om en indisk man (Riz Ahmed) som börjar som ung finansman pÄ Wall Street men fÄr sitt liv omstörtat efter 9/11. Som terrormisstÀnkt intervjuas han i Pakistan av journalisten Liev Schrieber samtidigt som ett gisslandrama pÄgÄr. SpÀnnande och vÀlgjord, pÄ det hela taget rÀtt ovanlig film, Àven om den Àr sÄ prydlig och förenklad (efter en mycket mer komplex bok av Moshin Hamid) att den gÄr att kalla för fundamentalistiskt liberal. Videosöndag-recension. 3/5 6/10. 2013, 2019.

The Reluctant Fundamentalist. 2012 USA/STORBRITANNIEN/QATAR 130 min. fÀrg/35mm, codex, SxS Pro/2.35:1. R: Mira Nair. S: Riz Ahmed, Liev Schreiber, Kiefer Sutherland, Kate Hudson, Om Puri, Shabana Azmi, Martin Donovan, Nelsan Ellis, Haluk Bilginer, Meesha Shafi, Imaaduddin Shah, Christopher Nicholas Smith, Ashwath Bhatt, Sarah Quinn, Chandrachur Singh.


<- Den osynlige mannen.
-> Den oÀndliga historien.

försökigen

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *