Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

đŸ“Œ De vilda 7 (1972)

mini2star

FörutsĂ€gbar Western med typisk story om en vĂ€nlig ranchĂ€gare (William Holden) som samlar ihop ett gĂ€ng laglösa skarpskjutare för att söka hĂ€mnd efter att hans familj slaktas av banditer. De stabila skĂ„disarna hĂ„ller humöret uppe i en trög, dĂ„ligt formulerad story med konstiga twistar och de sedvanliga klichĂ©erna om hur fel det Ă€r med vĂ„ld – fast indianerna kan man alltid skjuta pĂ„!

The Revengers. 1972 MEXIKO/USA 106 min. fĂ€rg/35mm/2.35:1. R: Daniel Mann. S: William Holden, Ernest Borgnine, Woody Strode, Roger Hanin, Reinhard Kolldehoff, Jorge Luke, Jorge MartĂ­nez de Hoyos, Arthur Hunnicutt, Warren Vanders, Larry Pennell, John Kelly, Scott Holden, James Daughton, Lorraine Chanel, RaĂșl PĂ©rez Prieto. 2/5 4/10. 2019.

försökigen

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *