Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

Videosöndag 4/3 2018


VECKANS TEXTER: Recensioner (nya): Game Night, Goon: Last of the Enforcers, Home Again, Jeanette: Jeanne d’Arcs barndom, Leatherface, Phantom Thread. År för år: 1920Retrospektiv: They Live (1988)Serie: Swedenhielms (1935)Special: Filmåret 1979.


Jag tog inget sportlov i år, så jag tänkte dra ner sidan på lågvarv i två veckor. Följetongtexterna fortsätter, och en och annan opublicerad text, men det blir inga uppdateringar varje dag förrän bortåt vecka 12. Även en spontanbesökare på den här sidan kan lista ut att det bränner en del energi att leverera texter ut i den kalla cyberrymden (för en som har två-tre andra jobb samtidigt, och ett liv som ska levas). Det gäller att då och då utföra ”vägg-kontroll”, så att man kan svänga i tid.


Videosöndag 4/3 2018

Denna videosöndag är vad om inte Oscarssöndag!

Här följer en lista på alla texter som skrivits på denna sida om galan. Stay tuned måndag-tisdag för en eventuell ny text.

Den stora Oscarslistan (1/2) – Oscarsvinnarna från sämst till bäst (skriven 2015)

Den stora Oscarslistan (2/2).

Inför Oscarsgalan 2013.

Inför Oscarsgalan 2014.

Post-Oscars 2014.

Inför Oscarsgalan 2015.

Efter Oscarsgalan 2015.

Efter Oscarsgalan 2016.

Oscarsgalan 2017.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *