Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

VIDEOSÖNDAG#93

col

Det är mitt i juni och det är dags för det årliga fartskiftet till sommartid – jag har uppdaterat sidan nästan varje dag sedan årsskiftet, men nu gör som förra året och låter sidan pågå på halvfart fram till augusti-september. Jag kommer alltså uppdatera sidan som jag behagar, vilket fortfarande kommer att bli rätt så frekvent så gå ingenstans. Det blir bara inte ett inlägg varje dag, vilket faktiskt varit mindre än genomsnittet – jag har uppdaterat sidan nästan dagligen sedan början av året, och bara sedan januari skrivit 158 recensioner, plus fem outlet-onsdagar, sju specialtexter, fyra analyser, tre texter om filmhistoria, tre essäer, en mindre bok om James Whale och ytterligare åtta bloggpostar.

Någon gång måste man få en paus och i mitten av sommaren är lämplig – mindre trafik, och av god anledning; jag är sugen på lite semester själv.

Om jag får gissa (vilket jag alltid är dålig på) så tror jag att sidan kommer vara ganska skral i juli – de stora biofilmerna kommer att recenseras, en och annan specialtext kommer att skrivas, och den retroaktiva biosommaren 1996 kommer fortsätta (med en recension av Independence Day närmast). Men i övrigt kommer det inte finnas några nyh…

Fast vänta… vad var det nu?

Just ja!

datra

Videosöndag kommer bli med podcast. Ganska snart till och med. Debutavsnittet har den gäckande titeln EMBRYO och kommer att handla om spännande saker som spermier och flyttlass.

Videosöndags podd kommer att vara mycket öppen, nyfiken, mångsidig och välkomnande, så jag välkomnar redan nu vem som helst att höra av sig för eventuell medverkan. Du behöver inte veta någonting alls om film, för det kommer inte först och främst vara en filmsnackspodd av det slaget du hört förut (åtminstone inte i detta tidiga skeende).

Känner du mig personligen? Slå en signal.

Känner du mig opersonligen? Vi kan bli personliga.

Känner du mig inte alls? Hör av dig!

Ser du mig på stan? Gå fram och säg hej!

Bor du i lägenheten intill? Ring på och kom in på kaffe!

Har du ett band du vill promota eller en låt du vill sprida? Skicka något!

Vill du bli intervjuad? Om vad som helst? Vi ställer upp.

Om du är filmfantast är det förstås ett plus, som man skriver på platsbanken, men alla är välkomna. Videosöndags podd är för tillfället en embryonisk smet, och det är omöjligt att säga hur den färdiga bebisen ser ut.

En sak är säker, dit vi är på väg behövs inga vägar.

2

VIDEOSÖNDAG#93

16
Halvårsrapport 2016

mr
Vad är meningen?

br2
Var är meningen?

Recensioner

Antonias värld mini35star

The Benefactor mini3star

Bonobo mini25star

Goosebumps mini15star

Livet efter dig mini2star

Now You See Me 2 mini15star

The Trust mini25star

FREDRIK FYHR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *