Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

VIDEOSÖNDAG#89

erterer

Vad hände med recensionerna av Nojoom denna vecka? Om det är sant som Erika Hallhagen skriver i SvD att filmen inte recenseras av DN, Aftonbladet, Expressen och flera andra (jag skulle kunna gå tillbaka och checka men ironiskt nog kan jag inte läsa texten längre, ty jag har läst ”mina fria artiklar denna månad”, och har alltså bara ofria kvar) så är det onekligen märkligt. En film om barnäktenskap i Jemen skriker ju av medialt behov, eftersom det inte direkt är en film stor nog att växa ryktesvägen (och den har verkligen ingen PR-karusell bakom sig). Behagade ingen dyka upp på pressvisningarna? Eller var de, som jag, i en lite prekär situation eftersom filmen inte var direkt vattentät på många tekniska plan? I vilket fall som helst: Konstigt bortfall. Faktiskt oförklarligt. Jag har inte gett filmen en överväldigande recension, men har du chansen så gå och se den! Det är veckans bästa och helt klart mest angelägna film.

VIDEOSÖNDAG#89

e6004
Något elegant, från en mer civiliserad tid

96
Biosommaren 1996, vecka 21

n05
10 filmtips, vecka 20-21

RECENSIONER

Colonia mini2star

Louder Than Bombs mini3star 

Misconduct mini1star

Nojoom mini25star

Our Kind of Traitor mini2star

X-Men: Apocalypse mini15star

X-Men: The Last Stand mini3star 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *