Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

Meddelande om spårändring

cc

Bara en kort upplysning till de som undrar vad som hände med videosöndagarna – alltså de uppdateringar varje söndag som denna sidas namn ju trots allt hänvisar till. De ligger på is för tillfället, och kommer nog inte tillbaka förrän nästa år eller tidigast i slutet av december. Orsaken är en ganska stor omstrukturering av sidan som innefattar både det ena och det andra i form av överraskningar och nya inslag. Mycket ska planeras och några sektioner måste monteras ner för ombyggnad. Tanken är dock att ha en liten krönika varje söndag, som det (oftast) varit under året som gått och det kommer fortfarande att vara minst en uppdatering om dagen (ungefär) fram till nästa år och vidare.

God snart jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *