Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

Oktober på Videosöndag

Ovanstående är en lite flängbängigt hopslängd teaser för Banden, det tidigare nämnda filmprojektet som Yours Truly filmade för ett helt år sedan och (av mestadels praktiska orsaker) inte kommit runt till att börja redigera förrän nu.

Trist nog betyder det här en nedtrappning för Videosöndag under hela oktober månad, eftersom jag redan nu känner att stora delar av min vakna tid går åt att arbeta på det här projektet (som har en deadline till slutet av nästa månad). Jag kommer fortfarande att recensera majoriteten av de större premiärerna, och annat också, men jag kan inte alls säga med vilken frekvens det kommer att ske, så det är lika bra att lägga ner allt schemalagt arbete den närmaste månaden.

Men naturligtvis är det från november uppdateringar varje dag som vanligt, med ett litet surprise-inslag från Stockholms Filmfestival också.

Nu måste jag återgå till klippbordet.

/ F

2 svar på ”Oktober på Videosöndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *