Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

Semester! *UPPDATERAD*

vidde semester

Så tanken var att jag skulle gå och se Förr eller senare exploderar jag men samma morgon tog det stopp. Plötsligt har krafterna tagit slut och man sitter där med en halvfärdig recension på nya Adam Sandler-filmen Blended (för den som undrar så är den inte bra alls, chockerande nog) och allt man egentligen vill göra är att titta på Hajen en gång till.

Så då gör jag det. Jag tar semester. Under juli månad kommer ingenting hända på sidan…

 

rily

… jo det är klart att något kommer hända. En hel månad kan sidan inte ligga öde, det blir ju ingen glad av. Recensioner kommer väl ploppa upp lite som svampar i skogen, om jag känner mig själv rätt, och jag har även nästa auteurathontext (om Truffaut) på G, samt en klassiker-text om Godards Två eller tre saker jag vet om henne och Visionen – den första delen i en lång serie filmhistoriska essäer, som jag väntat länge på att få hugga in i.

 

Men räkna med någon vecka här eller där utan uppdateringar. Måste gå och lägga mig nu. Men allt jag missar kommer jag ta igen (hoppas jag), antingen så fort jag kan eller kring januari (som bakläxa). I övrigt har jag lärt mig att inte ge några löften – för jag kan ändå inte hålla dem – men blir det som det brukar så är jag utvilad redan i augusti och ökar tempot då. Sedan, lagom till att de första löven börjar falla, drar Videosöndag igång sin sjunde säsong med rapporter och recensioner varje vecka.

Hade!

 

EDIT:

Jag kommer vara upptagen med annat vecka 29, när nya Apornas planet har premiär, men den kommer att recenseras under vecka 30; jag skulle tippa på tisdagen den 22:a juli. På lut har jag en till text om filmklippning, som rimligen borde kunna ploppa upp här under vecka 29; vad gäller Truffaut och nästa klassiker-text kommer de också efter vecka 29.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *