Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

Atjoo!

hej sjuk

Helgens uppdatering är tyvärr inställd på grund av människans fiende nummer ett – the common förkylning. Övervägde någon dag att trucka på men det är inte så lätt som det låter att koncentrera sig på en film när bihålorna värker och ett monster verkar försöka ta sig ut ur hjärnan. Om någon har en recension på någon av veckans premiärer – eller på något annat – skicka den gärna till mig så publiceras den här.

Det finns heller ingen chans att jag tar mig till en biograf i det här läget – Dels vet jag själv att jag med ondskefull likgiltighet ställt frågan i huvudet ”Varför gick du hit?” när jag hört folk hosta och snörvla i salongen. Dels vill jag förstås inte att någon annan ska råka ut för denna trista smitta.

Så fort jag blir frisk ska jag dock ta en titt på The Quiet Roar, och flertalet videoreleaser kommer recenseras under veckan som kommer – fredagen den 18:e kommer så även en recension på The Amazing Spider-Man 2. Under tiden tänker jag roa mig med att lägga upp gamla recensioner på sidan för att komplettera lagret recensioner med de skrivna innan Videosöndag fanns. Även om jag aldrig skrivit recensioner lika frekvent som de senaste två åren har jag skrivit mer eller mindre seriösa recensioner sedan år 2000 så det ska bli kul att publicera dem – i rättvisans namn, får man väl kanske säga.

Till påsk kommer även en klassiker-text om Life of Brian.

Atjo!

 

FREDRIK FYHR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *