Fredrik Fyhr

Tidvisa rapporter och osorterade telegram

Videosöndag nominerad till årets filmblogg 2013

 

Videosöndag är nominerad till årets filmblogg 2013 på Moviezine.se. Alla nominerade bloggar finnes här och lite information om juryn finnes här – Jag tackar alla som röstade och bockar ödmjukast för alla fina tankar som finns för denna egentligen lilla och oansenliga sida! Nu finns inget annat att göra än att luta sig tillbaka och låta bästa blogg vinna. Om du inte gjort det, lajka gärna Videosöndag på Facebook och sprid ordet vidare hur ni vill.

TACK!

 

PS.

Om jurymedlemmarna läser det här så kan jag påpeka att sidan traditionsenligt ligger på latsidan under december och januari. Det är vid den här tiden på året jag ger mig själv någon månads paus; under större delen av året är produktiviteten hög, nämligen.

 

Tack igen till alla som röstade!

/ Fredrik.

2 svar på ”Videosöndag nominerad till årets filmblogg 2013

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *