Videosöndag har sommarstängt – Öppet åter i augusti (v. 35)

Ja likt en videobutik där alla bara köper godis och läsk har Videosöndag bommat igen för sommaren – eller åtminstone dragit på fläkten och börjat spela luffarschack.

Jag tar lite välbehövlig time-out – att betingat recensera film varje vecka är faktiskt ganska stressigt – och ger mig själv den oerhörda lyxen att inte se en ny Liza Marklund-filmatisering, eller en ny Stig Helmer eller filmer som heter saker som Swamp Shark,  Knockout, Playback, Recoil och Mupparna. Det ska bli skönt, ni anar inte, att få tid över till att gå igenom alla Elia Kazans filmer från början till slut (har sett noll Kazan-filmer) och uppdatera min Kurosawa, Tarkovskij och så vidare.

Ett par intressanta nygamla sommarreleaser finns dock på horisonten; filmer som Hugo och The Artist, till exempel.

Troligen lägger jag upp recensioner lite då och då, som jag behagar, under juli och augusti. Videosöndag rebootar med 4-8 filmer varje vecka som sig bör från och med vecka 35

*

Kanske lägger jag upp annat filmrelaterat som fascinerar mig, till exempel Bradley Coopers färd genom Actors Studio:

[youtube=”http://www.youtube.com/watch?v=IXu0obfV4X8″]

[youtube=”http://www.youtube.com/watch?v=EQZxtkY2eyw&feature=related”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *