Tre kronor – avsnitt 33

Bimbo föder ungen efter mycket om och men.


Avsnitt 33. Bimbo vaknar av att vattnet går och det blir ett jävla liv. Av någon anledning ringer dom Reine och ber honom skjutsa dom till sjukhuset. Katta och Sanna tävlar om vem som kan vara jobbigast. Jimmy är fortfarande arg på Mimmi. När Lena går till jobbet har alla skrivit under en protestlista på att hon blivit chef eftersom hon är kvinna – sen visar det sig vara ett aprilskämt. Lena pratar med Katta som är bitchig tillbaka. Agneta hittar den däckade Kenta i omklädningsrummet och häller en hink vatten över honom. Sen dricker han kaffe och treo. Agneta föreslår faderskapstest. Kaj blir förhörd av Lena. Hon erkänner att hon inte vet vad hon ska tro. Bimbo föder ungen efter mycket om och men. Gunvor är gaggig och tror att det här med Reines faderskap är ett aprilskämt. Sanna känner sig så himla ensam och eskimåpussas med Abby. Leif och Katta kramas. Kenta och Agneta har sin middag till slut. Olga och Jimmy kommer fram till att deras äktenskap inte fungerar och att dom kanske borde skilja sig. Lena får ett fax från Enköpingspolisen och det visar sig att Kaj blivit anklagad för att förgripit sig på en konfirmand förut också.


Krediterad manusförfattare:  Rikard Bergqvist.

Krediterad regissör: Göran Carmback.


Kommentar

Reine kommer hem och påstår att han har Bruce Willis nya film som kritikerna älskar – det är dock Color of Night så han ljuger hårt och hämningslöst.

Varför gör dom en grej av att Kaj ska vara ett peddo när man vet att han inte är det? Missade någon de tidigare avsnitten?

Bimbo gör en klyschlisteklassiker och föder barn på tre-fyra månader eller så.


Citat

Olga: Very bad!
Jimmy: Lägg av!
Mimmi: Ja, lägg dig inte i det här!
Jimmy: Håll käften! Du talar inte till min fru på det sättet!
/Det är förvirrat hos Gustavssons.

Jimmy: Jag har precis fått reda på att min pappa är min farbror och tvärtom.
Agneta: Vadå tvärtom?

Kenta: Jävla Mimmi. Jag skulle kunna mörda henne. Jag skulle kunna döda henne, fattar du?
Agneta: Nämen gör inte det. Dels så gillar jag Mimmi och dels så har jag ingen lust att hälsa på nån i fängelset varje vecka.
Kenta: Skulle du göra det?
Agneta: Nej.

”Jag gillar omklädningsrum. Jag blir lugn där på nåt sätt” / Kenta har sina skumma preferenser.

Olga: What is aprlischemt?
Jimmy: Det är när man skämtar, it’s a joke…
Olga: Is Reine an aprilschemt?


Säsong 3


Tre kronor