Tre kronor – avsnitt 32

Pilla står framför ett blått skynke i TV och sjunger den jävla låten en gång till.


Avsnitt 32. Mimmi håller med om att Reine bör berätta att Jimmy är hans son. Hon bestämmer sig för att berätta det själv. Pilla har mage att klaga på att Kaj inte är tänd på henne nu när han är oskyldigt anklagad för övergrepp på minderåriga. Kaj börjar dock freaka på hela sin familj – sen vänder han på skinkan och blir extremt ödmjuk mot alla istället. Klimax försöker lära Bimbo andningsövningar.  Olga säger till Jimmy att hon ska skaffa ett jobb – det visar sig att hon går till motellet ”Mälarmötet”, klär sig i röd klänning och lurar en skäggig man vid namn Hasse på pengar. Agneta säger förlåt till Kenta och bjuder ut honom på middag. Klimax och Bimbo går på graviditetskurs eller nåt men blir tydligen utstirrade av alla normala vuxna som är där. Lena pratar med Lisen som har svårt att ljuga sammanhängande. Hugo springer upp och ner i trappen som ett pucko. Bimbo freakar vidare om sin graviditet. Mimmi berättar sanningen till Kenta och Jimmy och det blir förstås kaoz; det resulterar bland annat i att han inte kommer ihåg att han har en dejt med Agneta som blir sur när han inte dyker upp. Salongo muntrar upp henne genom att ta med henne på indisk middag med Abby. Lena kommer till Kaj med en kallelse till förhör, eftersom det kommit en anmälan. Pilla står framför ett blått skynke i TV och sjunger den jävla låten en gång till. Kenta är upprörd efter avslöjandet om att han inte är Jimmys pappa. Han går omkring och svamlar på det stängda Tre kronor och verkar full igen.


Krediterad manusförfattare: Åsa Furuhagen.

Krediterad regissör: Göran Carmback.


Kommentar

Lenas morgonrock måste ha egna ben. När Leif kastade ut henne följde den med henne till Agneta och nu när hon flyttat därifrån har Katta plötsligt den på sig; hon påstår att den hängde i garderoben. Mystiskt. Har hon snott den?

Leif har dock samma mysiga röd- och grönrandiga som han haft sedan avsnitt 1.


Citat

Klimax: Du kan säga att farsan är ett miffo i rullstol och att morsan har alkisgener så fixar det sig!
Bimbo:  [Demoniskt skrik]

Agneta: Okej! Let’s go!
Salongo (i falsett): Yäää!

”Allt känns så verkligt nu. Jag kan inte längre låtsas att det är en symaskin eller en fotboll eller en cykel där inne” / Bimbo om sin graviditet.


Säsong 3


Tre kronor